Rijk leven

Motivatie-site voor succes

20 Dagen Suikervrij

Auteur: Ria Kamella

Vrouwen vanaf 40 jaar opgelet. 20 Dagen Suikervrij is namelijk voor jullie ontwikkeld. Net als alle andere boeken van Ria, een pur-sang schrijfster over alles wat met de overgang te maken heeft, is 20 Dagen Suikervrij een steeds populairder boek binnen deze doelgroep.

Veel van de boeken van Kamelle richten zich uitsluitend op vrouwen in de overgang. Dit boek begint iets eerder aan de doelgroep, namelijk al vanaf 40. Vrouwen in deze cyclus zijn vaak actief bezig met het verliezen van gewicht dat juist tijdens de overgang erbij kan komen.

Om deze trend tegen te gaan, is een actieve benadering vereist. Vrouwen begrijpen dit en willen daarom met boeken als 20 Dagen Suikervrij hier tegenaan vechten. De korte termijnvisie van dit boek kan daar, vooral op korte termijn, bij helpen.

Inhoud en samenvatting 20 Dagen Suikervrij

Het verbaasde mij hoe weinig dieetboeken zich richten op het verminderen van suiker. Doordat fruit, waar ook suiker in zit, nog verrassend vaak in dieetboeken terugkomt is het met 20 Dagen Suikervrij juist wel mogelijk hier een andere draai aan te geven.

Suikers worden bij dit boek namelijk verleden tijd. In principe voor 20 dagen lang, maar het liefst zolang als je het vol kan houden.

Dit complete programma richt zich op het verminderen van de suikers die je elke dag ongemerkt binnenkrijgt. Jouw bloedsuikerspiegel is te hoog en dat is niet goed.

Suiker heeft namelijk enorme invloed op hoe we ons voelen en hierdoor willen we er continu meer van. Het is eigenlijk een soort drugs waar we niet genoeg van kunnen krijgen.

Maar als we afvallen, is het juist van belang dat we een klein beetje suiker binnenkrijgen. Te veel is absoluut niet genoeg, maar geen suiker is ook niet goed.

Daarom kom je af en toe nog een stuk fruit tegen in het 20 Dagen Suikervrij programma. Heel veel meer suiker krijg je echter niet meer als het aan Ria Kamelle ligt.

Recepten vol met suikervrije voeding

>>>Klik hier voor meer recepten<<<

We willen natuurlijk naar die suikervrije recepten van Ria toe. Dat is waar uiteindelijk de winst voor jou ligt. Als jij wilt afvallen, zijn daar de suikervrije recepten van Ria uitstekend voor.

Met 50 recepten is het 20 Dagen Suikervrij niet heel goed gevuld. De pure suikervrije recepten zijn er uiteindelijk maar 30, waardoor je nog vrij beperkt bent in de mogelijkheden.

Gelukkig heeft Ria ondertussen het 20 Dagen Suikervrij programma uitgebreid met zes add-ons. Hier zitten onder andere de startergids, 10 suikervrije danken, 10 suikervrije lekkernijen en diverse boodschappenlijstjes tussen.

Met deze bonussen maakt Ria Kamelle veel goed. Het in eerste opzicht schamele pakket wordt hierdoor een stuk uitgebreider en helpt je op een aanzienlijk groter aantal vlakken afvallen dan dat het programma op zichzelf zou doen.

Ook krijg je toegang tot de Facebook Community, waar veel gelijkgezinden actief zijn die jou meer laten leren over afvallen en alles wat daarbij komt kijken.

Andere vrouwen zeggen over 20 Dagen suikervrij

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Geef een reactie

Thema door Anders Norén