Rijk leven

Motivatie-site voor succes

50 Recepten in 30 Minuten

Wie echt 50 Recepten in 30 Minuten geschreven heeft weet niemand. Op de cover mag dan wel de naam van Ria Kamelle prijken: de kans dat zij de officiƫle schrijfster is, is bijzonder klein.

De maker van dit soort boeken kiest vrijwel altijd voor fictieve namen om de boeken een eigen twist te geven. Dit is iets wat we vaker zien en daarom ook geen probleem is. Het zorgt er echter wel voor dat we minder kunnen vertellen over de schrijfster.

Maar wat ik wel kan, is 50 Recepten in 30 Minuten samenvatten. Is het een goed boek? Kan jij de door jou gewenste resultaten bereiken met dit boek? Mijn 50 Recepten in 30 Minuten samenvatting legt je alles uit over wat in dit boek te vinden is. Hierdoor weet jij precies of dit boek iets voor jou is!

Samenvatting over inhoud 50 Recepten in 30 Minuten

Met 50 recepten is dit misschien niet het grote recepten boek waar sommige concurrenten mee promoten. Maar waar 50 Recepten in 30 Minuten zich echt mee weet te onderscheiden, is dat dit boekje zich volledig richt op vrouwen van boven de 40.

Ria Kamelle is vooral bekend geworden door haar boeken over de overgang. Hierbij bespreekt ze methoden voor vrouwen in de overgang die willen afvallen. Ze is dus binnen haar doelgroep een bekend persoon, waardoor velen haar recepten zonder twijfel waarderen.

Vooral als je meeneemt dat er nog geen enkel ander boek is dat zich uitsluitend richt op recepten en vrouwen in de overgang.

tonijnsteak-salade
courgette-gehakt

Deze 50 recepten worden overigens al lang niet meer als enkel 50 stuks aangeboden. Nu krijg je hier namelijk twee extra kookboekjes bij. Deze boekjes staan ook weer vol met bonusrecepten over broodvervangers en traktaties.

Net als dat de maaltijdplanners en boodschappenlijstjes zoals vanouds aanwezig zijn. Je hoeft daarom niet bij de recepten te zoeken welke voedingsproducten je allemaal nodig hebt. Dit wordt weergegeven op de handige boodschappenlijstjes van Ria!

Over het algemeen zijn de ervaringen met 50 Recepten in 30 Minuten goed, vooral door personen die zich in de leeftijdsgroep van 40 jaar en ouder bevinden.

Dit komt onder andere doordat de recepten goed aansluiten bij de problemen die deze groep dagelijks ondervindt.

Ria Kamelle wil deze groep vrouwen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen met gezonder eten om ook het lichaam verder te kunnen afslanken.

Doordat veel van deze recepten je helpen om afscheid te nemen van slechte stoffen, zoals verzadigde vetten en koolhydraten, kan er verrassend snel resultaat worden geboekt met 50 Recepten in 30 Minuten.

Er komen echter ook wat negatieve geluiden naar voren die ook in mijn 50 Recepten in 30 Minuten samenvatting gedeeld mogen worden.

Zo is een deel van mening dat er te weinig recepten zijn en het gewichtsverlies enigszins tegenvalt. Ook is niet ieder recept even bijzonder en zitten er meerdere recepten tussen die te simpel zijn.

50-Receptenin30min
Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén