Rijk leven

Motivatie-site voor succes

De Afslank receptenbijbel

oscar-helm
Auteur: Oscar Helm

Als jij zou beweren dat je de Afslank receptenbijbel nog niet eerder bent tegengekomen, zou ik je niet kunnen geloven. Het internet staat namelijk vol met verwijzingen naar dit boek, geschreven door Oscar Helm.

Helm heeft diverse cursussen op het gebied van diëtiek en voeding gevolgd en moet dus niet zozeer als een expert worden gezien. Het is juist iemand die veel van de beschikbare informatie heeft verzameld en samengebracht in zijn boek, de Afslank receptenbijbel.

Dat betekent niet dat de inhoud van Afslank receptenbijbel niet goed is. Het boek is overzichtelijk opgezet en zal voor menig lezer waarde kunnen bieden. Mijn Afslank receptenbijbel samenvatting kan jou helpen een beter beeld te krijgen van dit boek voordat je tot aanschaf overgaat.

Inhoud en samenvatting van Afslank receptenbijbel

Laten we beginnen met de inhoud van dit Oscar Helmstäter boek, zoals Oscar Helms echt heet. Het boek kent vijf hoofdonderdelen welke allen een centrale rol spelen. Ieder hoofdstuk gaat op een van deze onderdelen in.

Dit doet Helms met praktijkvoorbeelden waardoor je precies weet hoe je zijn tips kunt opvolgen.

Het eerste onderdeel zijn de meer dan 100 recepten die niet alleen lekker zijn, maar ook makkelijk te bereiden zijn. Helms is van veel dieetboeken gewend dat je recepten krijgt waar je meer dan een half uur mee bezig bent.

Dit kan volgens de Afslank receptenbijbel veel makkelijker. Dat laat het boek dan ook zien door met recepten te komen waarmee je binnen een kwartier een heerlijke maaltijd kunt bereiden.

Dit hoofdstuk wordt opgevolgd met de theorie achter deze recepten. Want waarom zijn juist deze recepten goed voor je en andere niet? Hoe gaan deze recepten, waar nog steeds producten als vlees-, kip- en vis in terugkomen, jou helpen om af te vallen?

Helms laat je met wetenschappelijke voorbeelden zien hoe het mogelijk is om met lekkere gerechten kilo’s per week te verliezen.

appelsaladerucola-salade-met-paddestoelen

Alle recepten zijn onderverdeeld in zes categorieën, waaronder kip, vis, vegetarisch, salades, sauzen en dressings. Met deze categorieën kan je dus al vrijwel alle maaltijden bereiden die jouw lichaam nodig heeft om je streefgewicht te behalen. Tenminste, als je de lessen in de daaropvolgende hoofdstukken volgt.

In de Afslank receptenbijbel durft Helms namelijk ook in te gaan op de redenen waarom veel diëten falen. Door zijn eigen ‘dieet’ kritisch te vergelijken met de alternatieven toont Oscar dat in werkelijkheid veel verschillen bestaan.

Veel diëten verhogen de kans op het jojo-effect en laten je eerder lijden dan genieten. Want zoals Oscar Helms keer op keer zegt: diëten hoeft geen straf te zijn.

De kern van Afslank receptenbijbel blijft uiteindelijk het grote aantal kant-en-klare weekmenu’s dat eenvoudig gecombineerd kan worden met de aanwezige recepten. Je hoeft niet uren in de keuken te staan om gezond te kunnen eten.

Zoals in mijn Afslank receptenbijbel samenvatting meerdere keren naar voren komt: je kunt iedere dag met een glimlach aan tafel zitten, het hongergevoel voorkomen en tegelijkertijd afvallen.

Bekijk de beste manier om gezond af te vallen

afslank-receptenbijbel-voorkant

Risicoloos uitproberen!

 

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén