Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Fitchef

Auteur: Mark van Oosterwijck

Mark van Oosterwijck, een absolute foodie die er alles aan doet om het lichaam zo strak mogelijk te maken. Een echte liefhebber van alles wat met fitness en voeding te maken heeft.

Dat is precies iemand waarvan je hoopt dat er een boek geschreven wordt. Want niets is zo handig als een boek over dieet en voeding van iemand die hier elke dag mee bezig is. Gelukkig is dat met Fitchef werkelijkheid geworden.

Mark van Oosterwijck schreef Fitchef enkele jaren geleden en brak daarmee pas het laatste jaar echt door. Mijn samenvatting over Fitchef legt aan jou uit wat ervoor heeft gezorgd dat Fitchef zó populair geworden is.

Samenvatting Fitchef van Mark van Oosterwijck

Wil jij een strakker lichaam waar jouw spieren beter naar voren komen? Of wil je gewoon gezonder leven en je fitter voelen? Je merkt het al. Fitchef, geschreven door Mark van Oosterwijck, is een boek dat voor een grote groep mensen relevant kan zijn.

Het is namelijk niet de inhoud maar de denkwijze hierachter wat ervoor zorgt dat Fitchef een hit is geworden. Mark van Oosterwijck wil jou namelijk helpen om af te vallen op een manier die bij jou past.

Er is geen dieet dat perfect bij iemand past en daarom geeft Mark jou de handvaten je eigen dieet samen te stellen.

Fitchef doet dit door met recepten te komen die zichzelf aanpassen op basis van jouw eisen. Wil je absoluut niet lang in de keuken staan maar wel zo snel mogelijk afvallen? Dan heeft Fitchef een behoorlijke collectie recepten die hier op aansluiten.

Crackers met geiten kaaspesto & rauwkost
Meer recepten Fitchef

Wil jij juist op lange termijn vet verbranden en tegelijkertijd je spiermassa versterken? Ook dan heeft Fitchef een grote verzameling recepten voor je.

Met meer dan 100 recepten is het binnen mijn Fitchef samenvatting niet mogelijk écht diep op de recepten in te gaan. Deze recepten zijn echter het best samen te vatten als compleet en dat komt vooral door de onmisbare weekschema’s.

In dit boek kom je namelijk diverse dag- en weekschema’s tegen die jou begeleiden bij het bereiken van jouw gezondheidsdoelen. Je ontdekt precies wanneer je welke maaltijden eet, om vervolgens handige verwijzingen te krijgen naar de recepten die hierbij horen.

Dit wordt opgevolgd door een flinke lading voedingstips die praktisch van aard zijn. De tips worden in hapbare vorm opgeleverd wat jou in staat stelt direct iets met deze tips te doen.

Deze tips leggen je niet alleen uit wat je moet eten, maar ook waarom en hoeveel. Hoeveel koolhydraten zijn goed om te eten? Welke suikers zijn goed voor je en welke niet? Hoe ontdek je welke vetten je wel mag binnenkrijgen en welke zo min mogelijk?

Met 246 pagina’s is de inhoud van Fitchef ruim genoeg om iedereen te helpen bij het bereiken van de gezondheidsdoelen.

Als 100 recepten niet genoeg zijn, dan weet de schrijver van deze Fitchef samenvatting het ook niet meer!

Recept voor fit mensen

Begint direct met spieropbouw en vet verlies!


Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén