Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Fitcooking

Auteur: Veerle

Veerle is voor velen vooral bekend van haar Instagramaccount waar ze dagelijks foto’s plaatst van haar lichaam en workouts. Tienduizenden vrouwen houden haar dagelijkse leven nauwgezet in de gaten.

En iedereen is benieuwd hoe ze dit lichaam heeft weten te bereiken. Want ook ik moet toegeven: Veerle is echt ripped. Velen zullen dus graag willen weten of Fitcooking enigszins laat zien hoe dit resultaat door anderen bereikt kan worden.

Al vrij snel wordt duidelijk dat dit precies is wat Veerle met Fitcooking wilt bereiken. Ze licht zoveel mogelijk van haar strenge food- en trainingsregime toe.

Hierdoor worden anderen in staat gesteld dit te repliceren en hetzelfde resultaat te bereiken. Mits je natuurlijk dezelfde toewijding en motivatie als Veerle kunt realiseren.

Fitcooking samenvatting en inhoud

De opbouw van Fitcooking lijkt erg op wat ik bij veel andere boeken in Dieet en Voeding heb gezien. Een relatief makkelijke indeling met vooral hoofdstukken die over recepten en voedingsschema’s gaan.

Heel handig natuurlijk. Maar echt uniek niet meer. Dan maar hopen op een goede (en unieke) inhoud. Het boek begint met een uitgebreide uitleg over voeding. Deze uitleg heb je mogelijk al eerder gezien, want de bekende calorie- en macrobehoeftes worden uitvoerig uitgelegd.

Veerle geeft meermaals aan dat het doel van haar boek vooral is om jouw voedingspatroon aan te passen. Hier gebruikt ze, niet echt een verrassing, de recepten en voedingsschema’s voor.

Tot nu toe komt mijn Fitcooking samenvatting misschien wat negatief en als een review over. Maar daar gaat verandering in komen, want de recepten van Fitcooking zijn boven verwachting. Veerle heeft overduidelijk veel tijd geïnvesteerd in het verzamelen van recepten waarbij gemak en gezondheid voorop staat.

Het bereiden van de gerechten uit Fitcooking kost weinig tijd. Ook zijn alle gerechten overzichtelijk onderverdeeld in onder andere ontbijt, lunch en diner. Dit geeft lezers de mogelijkheid om iedere dag weer snel een recept te bereiden.

Is het tijd voor lunch? Dan weet je meteen door in Fitcooking te bladeren welk recept hierbij hoort. En het daadwerkelijk bereiden hiervan lukt je net zo snel! Want misschien wel de grootste winst van Fitcooking zijn de vele weekschema’s waar echt iedereen mee zal weten om te gaan.

Deze weekschema’s kan ik helaas niet in deze Fitcooking samenvatting delen, hoe graag ik het ook had gewild. Alles wat in deze weekschema’s beschreven staat, is wat jij nodig hebt om het ideale lichaam te bereiken.

Van foodprep tot de momenten wanneer je het best kunt eten en sporten. Er is zelfs een heel onderdeel te vinden over krachttraining! Vrouwen die nadenken over het droogtrainen van het lichaam is dit boek dus dubbel zo interessant.

Daarom noemt Veerle dit boek ook geschikt voor iedereen die ofwel het lichaamsvet wil verminderen, spiermassa opbouwen of gezonder wil eten. Met de praktische stappenplannen en weekschema’s, moet dit de serieuze gebruikers van Fitcooking absoluut lukken!Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén