Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Food Body Mind

Wendy Walrabenstein
Auteur: Wendy Walrabenstein

Jouw plan voor gezond en lekker leven, geschreven door Wendy Walrabenstein. Het enorme aantal boeken dat over een gezonder leven gaat, richt zich meestal op het lichaam. Als je gezonder eet, voel je jezelf ook beter.

Dit is natuurlijk wat velen hopen als ze gezonder eten en laten we eerlijk zijn. Als we beter op ons eten letten voelen onszelf ook vaak beter. Maar hoe gaat Food Body Mind ons hierbij helpen?

Ik ga in mijn samenvatting over Food Body Mind niet al te diep in op de theoretische kant van Wendy’s verhaal. Food Body Mind is namelijk een zeer praktisch boek dat van verschillende werkbladen voorzien is.

Hierdoor benadruk ik in deze samenvatting liever het praktische nut van dit boek dan op theoretisch vlak.

Je komt in totaal vijf verschillende delen in dit boek tegen. Food Body Mind begint met drie delen in dezelfde volgorde, namelijk Food, Body en Mind.

Deze drie delen worden opgevolgd door diverse recepten die onmisbaar zijn om een gezonde levensstijl voort te zetten. Het boek wordt afgesloten door de werkbladen.

Om meteen met de deur in Food Body Mind te vallen, zijn het de werkbladen die je de beste indruk kunnen geven van dit boek. Walrabenstein gebruikt de werkbladen om je een impressie te geven van de huidige staat van je leven.

Door aspecten als jouw fysieke en mentale gesteldheid, sociaal leven en eventuele ziektes te bespreken gaat Food Body Mind behoorlijk diep op het leven in.

Als jij niets met dergelijke praktische onderdelen hebt, is deze Food Body Mind samenvatting al klaar. Food Body Mind is namelijk een confronterend boek dat hard kan binnenkomen. En dat is goed, soms is dat het enige wat ervoor gaat zorgen dat je begrijpt wat nodig is om te veranderen.

 

food body mind
Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén