Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Ik wil met je mee!

Het is lastig om een samenvatting over een boek als Ik wil met je mee! te schrijven zonder eerst meer te vertellen over Jill Mansell. De laatste jaren heeft Jill Mansell naam gemaakt als een van de weinige schrijfsters die zich

uitstekend lijkt te kunnen verplaatsen in de moderne vrouw. Veel alledaagse situaties komen op een wat verborgen manier in haar boeken terug. Hierdoor voel je alsof je onbewust situaties uit je eigen leven aan het

verwerken bent, puur omdat je de oplossingen van Jill Mansell tegenkomt. Omdat dit niet in mijn samenvatting van Ik wil met je mee! te omvatten is, wil ik graag dit extra inzicht met je delen.

Ik wil met je mee! Speelt zich voor een groot deel af op het Engelse platteland. In het idyllische dorpje Goosebrook is hoofdrolspeelster een opvallende verschijning. Vanaf het begin valt meteen op hoe verliefd ze is op de knappe Cal.

Op de een of andere manier slaagt het gedroomde koppel er niet in om samen te komen. Keer op keer komt er iets tussen, is het niet het juiste moment of klikt het net niet. Maar je weet wat er komen gaat..

Behalve de potentiƫle liefdesrelatie tussen de twee, richt het boek zich op de relatie van haar vaders en haar eigen werksituatie. Doordat er veel gecirculeerd wordt tussen de verschillende locaties speelt het boek zich in een hoog tempo af.

Mede door de vele tijdsprongen kan dit soms als te snel worden gezien. Toch wordt de draad telkens snel opgepakt, zodat je Mimi blijft volgen in haar zoektocht naar pure liefde.

Niet alleen de zoektocht naar een romantische relatie maar ook een plek om voor het leven te settlen. Voor de echte liefhebber van romans met een wat avontuurlijke tint, is Ik wil met je mee! van Jill Mansell een echte aanrader. Haar manier van schrijven ontroert en intrigeert.

Auteur: Jill Mansell

wat andere zeggen over Ik wil met je mee!Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Geef een reactie

Thema door Anders Norén