Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Koolhydraatarm 50 Dagen

Auteur: Niels-Bosman

Koolhydraatarm afvallen is veruit de populairste vorm van afvallen van de afgelopen twee jaar. Niemand zal een dieet kunnen vinden dat nog meer besproken is dan het koolhydraatarme dieet.

En daar is een hele goede reden voor. We waren het namelijk zat dat we diëten volgden waar weinig of geen resultaat mee geboekt kon worden. Veel van de diëten waren veel te streng of juist veel te licht.

Hoogstens was het mogelijk om op korte termijn resultaat te boeken. Maar op lange termijn niet. Het koolhydraatarm dieet zoals we die vandaag de dag kennen pakt dit compleet anders aan.

Op een verantwoordelijke manier, met zicht op de lange termijn, richt dit dieet zich op het verbranden van overtollig vet.

Niet door extreem veel te sporten of niet meer te eten. Nee, door juist slechte stoffen te vervangen met goede alternatieven.

Koolhydraatarm 50 Dagen programma

Samenvatting Koolhydraatarm 50 Dagen programma

Je bent niet de enige die mij de afgelopen tijd heeft gevraagd voor het schrijven van een Koolhydraatarm 50 Dagen programma samenvatting.

Een groot aantal mensen mist een concrete samenvatting waar informatie te vinden is over de inhoud van Koolhydraatarm 50 Dagen programma.

Omdat ik zelf toevallig ooit dit complete programma gevolgd hebt, weet ik precies waar het complete programma over gaat en wat het idee hierachter is.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma weet zich van andere programma’s te onderscheiden doordat het zich volledig op de lange termijn richt. Het is bijvoorbeeld niet nodig om je huidige voedingspatroon compleet om te gooien.

De weekmenu’s zijn nog altijd voorzien van boterhammen en rijstwafels. Als jij iemand bent die, net zoals veel Nederlanders, graag boterhammen eet hoef je hier niet mee te stoppen.

Wel wordt natuurlijk een deel hiervan aangepast omdat vooral de inname van koolhydraten vermindert moet worden. Je gaat namelijk 50 dagen lang zoveel mogelijk van de producten met koolhydraten vervangen met producten waar dit in mindere mate in zit.

Betekent dit dan dat je continu een hongergevoel hebt of juist heel veel moet sporten? Integendeel zelfs. Niets is bij een dieet zo belangrijk als het aanpassen van je voedingspatroon.

Het Koolhydraatarm 50 Dagen programma richt zich vrijwel alleen maar op het aanpassen van dit voedingspatroon middels de onmisbare weekschema’s.

Deze schema’s stellen jou in staat om gezond af te vallen doordat je tot wel 70 procent minder koolhydraten binnenkrijgt.

Velen vinden het belangrijkste voordeel van het Koolhydraatarm 50 Dagen programma dat je nog steeds lekker kunt blijven eten. De recepten uit de weekschema’s die je in dit programma kunt vinden, zijn namelijk heerlijk (en nog makkelijk te bereiden ook!).

Eigenlijk te lekker om het in mijn Koolhydraatarm 50 Dagen programma samenvatting goed te kunnen omschrijven.

Ik adviseer je vooral de stap te nemen en dit programma eens uit te proberen. Doordat dit programma zo praktisch mogelijk is ingericht, weet je precies wanneer je wat moet doen. Van welke voeding tot hoe een bepaald gerecht bereid moet worden.


Bekijk Succesverhalen afvallen

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén