Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Master Your Mindset

In Nederland heeft Michael Pilarczyk de afgelopen jaren een flinke naam opgebouwd. Dat terwijl hij pas sinds 2014 te boek staat als een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.

Daarvoor was hij te bewonderen bij Radio 538 en RTL Autowereld. Een behoorlijke switch dus voor iemand die vrij weinig in deze wereld te zoeken had.

Net als veel andere coaches is Michael Pilarczyk echter door een diep dal gegaan om te komen waar hij nu is. Toen de huizenmarktbubbel in 2009 klapte, gingen alle bedrijven van Pilarczyk failliet.

Met meer dan twee miljoen schuld moest hij zijn leven weer terug op de rails krijgen. Door te blijven vechten lukte het hem zijn nieuwe bedrijf oude schulden af te betalen en opnieuw miljonair te worden.

Zijn levensverhaal en denkwijze is te vinden in het boek Master your Mindset, dat Michael Pilarczyk schreef gedurende de periode 2010-2017. Dit boek dat je vooral op een andere manier naar het leven en ondernemen te laten kijken, is een enorme kaskraker geworden.

Nadat Michael Pilarczyk zijn eigen levensverhaal toelicht, gaat hij dieper in op wat volgens hem de filosofie voor succes en geluk is. Hoe kan het toch dat iedereen die succesvol is, dat ook kan blijven? Waarom is de een dat wel, en de ander niet?

Hier wordt dieper op ingegaan in de hoofdstukken over het beheersen van je eigen mindset. Door een logisch denkpatroon te ontwikkelen, kunnen we volgens Michael Pilarczyk sneller, betere beslissingen maken.

Het boekt wordt afgesloten met de bekende twaalfstappenstrategie, welke kenners van Pilarczyk bekend mee zullen zijn. De complete beschrijving naar ultiem succes en geluk, in pocketformaat.

Voor iedereen die zijn eigen werkwijze wil professionaliseren, door bijvoorbeeld duidelijke doelen te stellen en klanten beter te begrijpen, is Master Your Mindset een absolute aanrader.

Thema door Anders Norén