Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Mijn Lifestyle Guide

Rens Kroes

Auteur: Rens Kroes

Zelfbenoemd expert of bron van waardevolle informatie? Rens Kroes heeft dit jaar weer met tientallen presentaties en blogpots haar zienswijze op een gezonde levensstijl kunnen prediken. Maar hoe actueel is deze levensstijl?

De informatie uit Mijn Lifestyle Guide is weliswaar actueel en toepasselijk voor mensen tussen de 18 en 30. Het kan alleen, vooral als je bekend bent met de boeken van Rens Kroes, als een overkill voelen.

Veel van wat in Mijn Lifestyle Guide besproken wordt komt namelijk ook in eerdere boeken en presentaties van Kroes naar voren. Toch vond ik Mijn Lifestyle Guide het waard om samen te vatten.

In tegenstelling tot haar eerdere boeken, ligt voeding in Mijn Lifestyle Guide een stuk minder centraal. De staat van het body en mind spelen hier juist een belangrijkere rol. Het voel altijd wat raar op een ‘Lifestyle Guide’ van iemand anders te lezen.

Je krijgt namelijk het idee dat het de bedoeling is om de levensstijl van iemand anders te kopiëren. Kroes maakt dan ook vroeg in het boek duidelijk dat dit niet de bedoeling is. Het leven van je eigen leven moet altijd voorop staan.

Daarom staat Mijn Lifestyle Guide vooral vol met tips en niet met regels. In Mijn Lifestyle Guide ontdek je verschillende recepten, praktische schoonheidstips maar ook veel verschillende afbeeldingen die je meenemen in het leven van Rens. Het boek is verre van zweverig terwijl je dat juist wel vaak ziet bij Body en Mind boeken.

Mijn Lifestyle Guide weet verrassend goed te inspireren en dat kan voor vrouwen uit de doelgroep van Kroes op een goed moment komen. In deze drukke tijd is het vinden van pure inspiratie lastig. Rens Kroes weet op een eigen manier haar doelgroep aan te spreken.

my lifestyle

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén