Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Mindfulness voor beginners

Jon Kabat-Zinn
Auteur: Jon Kabat -Zinn

Ben jij op zoek naar een samenvatting van Mindfulness voor beginners geschreven door de legendarische Jon Kabat-Zinn? In dit boek gaat Jon Kabat-Zinn in op de echte gedachte van mindfulness.

Als je net het boek van Mark Williams hebt gelezen, is dit het perfecte boek om mee te volgen. Jouw mentale gesteldheid verdient beter. En daar heeft Jon Kabat-Zinn zijn eigen strategieën voor.

Dit doet hij in vijf delen, waarvan we ieder deel uitvoerig in deze Mindfulness voor beginners samenvatting zullen bespreken.

Kabat-Zinn begint Mindfulness voor beginners met ‘Beginnen’, een bijzonder toepasselijk begin. Door meteen in te gaan op de praktische kant van mindfulness en je de handvaten te geven om hier een start mee te geven, laat Jon je zien wat jouw startpunt moet zijn.

Het begin is volgens hem het lastigst en daarom gaat het tweede deel meteen over ‘volhouden’.

Volhouden kan gezien worden als een hoofdstuk boordevol levensregels die gevolgd kunnen worden om mindfulness niet te verwaarlozen. Door meteen na het volhouden op verdieping in te gaan, duik je snel door naar een sterkere basis voor Mindfulness voor beginners.

De verdieping komt namelijk in de kern al naar voren toe. Jon legt je uit hoe het leven weer een doel kan krijgen. En daar zijn de hoofdstukken rijpen en oefenen onmisbaar voor.

Deze laatste twee hoofdstukken zijn namelijk de onderdelen die jou helpen om mindfulness de rest van je leven als basis te kunnen nemen. In rijpen legt Kabat-Zinn je op een praktische manier uit hoe je onbewust mindfulness in jouw levenswijze kan verwerken.

Door vervolgens dit te blijven beoefenen krijgt het leven een rijkere invulling waar jij een leven lang van kan profiteren. Mindfulness voor beginners is daarom een handboek voor iedereen die hiermee wilt beginnen.

mindfulness voor beginners

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén