Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Mindfulness

Mark Williams
Auteur: Mark Williams

Deze body en mind pagina blijft maar terugkomen bij de vele boeken die over mindfulness geschreven zijn. Niet gek natuurlijk, want mindfulness is bijzonder actueel en mag niet onderbelicht blijven.

Het boek van Mark Williams is een van de weinige boeken die zich op de wetenschap achter mindfulness baseert. Met de Mindfulness-Based Cognitive Therapy als basis, heeft Mark Williams een wetenschappelijk bewezen methodiek als leidraad. Dat verfrist omdat veel boeken binnen body en mind als zweverig kunnen aanvoelen.

Mijn samenvatting over hét belangrijkste mindfulness boek is onmisbaar voor iedereen die met deze techniek begint. Zolang je niet op de hoogste bent over het wetenschappelijke onderzoek naar mindfulness, zal je nooit voor jezelf kunnen bepalen welke beweringen enigszins kunnen kloppen.

Laten we doorgaan naar de daadwerkelijke inhoud van dit boek dat het vermogen heeft om non-believers om te zetten naar believers.

Mindfulness begint met de stress van het dagelijkse leven te bespreken. Mark Williams laat zien voor wie Mindfulness een logische vervolgstap is. We vallen onszelf aan, we draaien rond in kringetjes en we willen maar niet wakker worden.

Hij motiveert de lezer om actie te nemen voordat het te laat is. Want jouw emotionele staat kan dan misschien wel invloed op jouw eigen gesteldheid hebben. Als het ook op de mensen om je een negatieve invloed krijgt, is het écht tijd om actie te ondernemen.

Mark Williams heeft hiervoor een praktisch stappenplan ontworpen op basis van het eerdergenoemde MBCT onderzoek. Williams wil je laten bewust worden van de automatische piloot en je eindelijk uit je schulp trekken.

Dit wordt opgevolgd door je meer grip te geven over je leven en de ruis om je heen jouw gesteldheid niet te laten beïnvloeden. Zie je problemen onder ogen en ga verder met genieten van het leven.

Mindfulness-Mark Williams

Koop bij bol.com

5star-4
Reviews

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén