Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Mindgym, Sportschool voor je geest

Wouter de Jong
Auteur: Wouter de Jong

We trappen af met Mindgym, Sportschool voor je geest, het nieuwste boek van Wouter de Jong. Gezonder eten door simpelweg beter voor jezelf te zorgen. Een gezonde geest moet voorop staan.

Veelal is dat echter niet wat we nastreven. Het lichaam geven we onnodig vaak de aandacht. En dat kan en moet anders.

Slechts 12 weken beweert Wouter de Jong in Mindgym, Sportschool voor je geest nodig te hebben om jouw mindset een schop de juiste richting te geven. Deze korte samenvatting geeft je daar een voorproefje van.

Een van de manieren waarop De Jong dit doet is door je tientallen praktische opdrachten mee te geven. Deze oefeningen zijn niet alleen in tekst terug te vinden. Je krijgt diverse audiobestanden meegeleverd zodat je deze 12 weken zo effectief mogelijk doorkomt.

In de gedachte van Body en Mind pakt Wouter de Jong beide onderdelen aan. Hij is van mening dat we ons veel te weinig bewust zijn van wat we doen. Een groot deel van de tijd doen we maar wat. We gaan en staan waar we willen en dat is goed. Maar waarom maken we deze keuzes?

Onze geestelijke gesteldheid krijgt in Mindgym, Sportschool voor je geest aanzienlijk meer aandacht dan het lichaam. Het is dan ook niet voor niets de Mindgym waar je in dit boek van Wouter de Jong in wordt meegenomen.

Vier mindsets staan in Mindgym, Sportschool voor je geest centraal, en dan ook in deze samenvatting.

Ik heb het hier over de Hedonist, Ratracer, Nihilist en Gelukkige. Er is maar een soort mindset waar jij natuurlijk heen wilt transformeren en dat is de gelukkige. De hedonist wilt zich alleen fijn voelen als dat zo min mogelijk inspanning kost.

Snel wat ongezond eten pakken en weinig om anderen geven. De Ratracer? Die jaagt alleen maar het verleden achterna. De nihilist voelt zich altijd het slachtoffer? Het kern van deze samenvatting? Groei in Mindgym, Sportschool voor je geest naar de rol van Gelukkige toe.

Mind Gym

Koop bij bol.com

5star-4
Reviews

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén