Rijk leven

Motivatie-site voor succes

My Shredded Lifestyle

Merijn Schoeber
Auteur: Merijn Schoeber

Merijn Schoeber heb je mogelijk al eens gezien op Instagram of Facebook. Met knallende campagnes probeert hij zoveel mogelijk mensen over te halen het lichaam flink af te trainen.

Om uit de wereld van mindfulness te stappen, komen we direct in een wereld waar het gaat om grote en zichtbare spieren. Merijn Schoeber heeft de laatste jaren met zijn boek My Shredded Lifestyle een behoorlijke impact gemaakt op ons fysiek.

Het lichaam droog trainen is namelijk met Joel Beukers en Merijn Schoeber een ware hype geworden. Niet meer zo groot mogelijk maar juist droog en zichtbaar. Ieder spiertje moet zichtbaar zijn. Het lichaam moet shredded zijn zodat het een goede indruk maakt wanneer de kleding uitgaat.

Ben jij iemand die zich wilt identificeren met bovenstaande gedachte? Dan is deze My Shredded Lifestyle samenvatting het begin naar dat droge lichaam. Want vervolgens kan jij met het boek My Shredded Lifestyle beginnen om het lichaam helemaal droog te trainen.

Merijn Schoeber heeft drie belangrijke pijlers gekozen om zijn boek op te huisvesten. Zijn uitleg over Intermittend Fasting, macro’s en calorieën en tenslotte complete eet- en trainingsschema’s.

Het doel van My Shredded Lifestyle is om de lezer een praktische uitleg te geven om het lichaam droog te trainen. Daarbij is het boek niet alleen geschreven voor mannen, maar ook voor vrouwen.

Je zult ontdekken dat het boek echt alleen interessant om te lezen is als jij daadwerkelijk van plan bent het lichaam te transformeren. Het droog trainen van een lichaam is namelijk geen eenvoudige klus.

Dit vereist volledige toewijding tot de uitleg van My Shredded Lifestyle en de bijbehorende eet- en trainingsschema’s. Het afwijken hiervan zal als resultaat hebben dat het lichaam niet droger maar juist dikker wordt. Durf jij het aan om My Shredded Lifestyle van Merijn Schoeber te volgen? Ik ben benieuwd..

 

my shredded lifestyle

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

 

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén