Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Ontdek de kracht van ademen

Mr breath
Auteur: Mr Breath

Een boek dat over ademen gaan en dat geschreven is door Mr. Breath. Kan het toepasselijker? In Ontdek de kracht van ademen gaat Breath je meenemen langs een ontdekkingsreis naar rust en ontspanning.

Volgens Breath is jouw ademen de belangrijkste bron van energie en is het in staat ons leven te bevoordelen of benadelen.

Het trainen van het lichaam en de geest is nog nooit zo belangrijk geweest. Je bent in deze top tien al boeken tegengekomen over het trainen van de geest en het lichaam.

Het trainen van onze ademhaling stelt ons in staat om nog meer controle over ons bewustzijn te geven. Wanneer we ons namelijk bewust zijn van onze ademhaling zijn we ook bewust van nog veel meer.

In Ontdek de kracht van ademen doet Mr. Breath dat door zes onderwerpen aan te breken. Allereerst onze ademhaling, wat volgens Breath de basis van het leven is. Als je de basis kunt controleren, beheers je ook het gevolg hiervan.

Dit volgt Breath op door de veel voorkomende burn-outs te bespreken. Veel van de mensen die Breath in zijn praktijk heeft gehad, zijn er gekomen na een burn-out. Zijn zienswijze hierop komt in dit hoofdstuk al snel naar voren.

De praktische oplossing licht hij toe in het derde en vierde hoofdstuk, dan de fysiologie en denkwijze van een gezonde ademhaling bespreekt.

De twee laatste hoofdstukken zijn dan ook belangrijk om je tijd voor te nemen. Breath wilt je een beter begrip geven van de vele voordelen van bewust ademen. En dat doet hij door in deze hoofdstukken veel praktijkoefeningen te geven die jij kunt gebruiken om bewustere te ademen.

Vooral het laatste hoofdstuk, waar een toolbox en 7 weekschema’s worden besproken, zijn ontzettend handig om de principes van Breath in de praktijk te brengen.

ontdek de kracht van ademen

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén