Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Romans

Wil jij weten welke romans je absoluut gelezen moet hebben? Nieuwkomers maar ook klassiekers in de wereld van romans waar iedereen het over heeft.

Ik nodig je uit om een duik te nemen in mijn uitgebreide lijst met titels die je misschien niet zou verwachten. Om wat voor reden dan ook kan een goede roman je een andere inkijk geven.

Of je het nodig hebt omdat je een wat minder leuke tijd achter de rug hebt of omdat je juist even lekker wilt ontspannen.

Je komt in mijn favoriete romans uiteenlopende titels tegen. Eenheidsworst wordt niemand blij van, toch? Daarom heb ik titels toegevoegd van erkende schrijvers als Lucinda Riley en Rob van Essen.

Of wat dacht je van Grand Hotel Europa van Ilja Leonard Pfeijffer of Otmars Zonen van Peter Buwalda. Samenvattingen van titels waar je wat aan hebt. Prachtige en aangrijpende boeken met ieder een uniek verhaal.

Omdat niet ieder boek even goed aansluit op wat voor roman jij zoekt, heb ik besloten voor iedere titel een samenvatting te schrijven. Deze samenvatting geeft vooral weer voor welk type lezer het desbetreffende boek geschikt is.

Of het nu echte roman literatuur is of niet. Het zal je opvallen dat deze romans bij vrijwel alle grote webshops te koop zijn. Om je alvast op weg te helpen, heb ik een verwijzing toegevoegd naar de webshop waar je deze

romans voor de laagste prijzen kunt kopen. Ben jij benieuwd welke toptitels mijn Roman top 10 hebben kunnen binnenkomen? Lees dan snel verder om mijn favoriete romans te ontdekken!

1. De Zeven Zussen

Auteur: Lucinda Riley
Lees samenvatting

2. De goede zoon

Auteur: Rob van Essen
Lees samenvatting

3. Grand Hotel Europa

Auteur: Ilja Leonard Pfeijffer
Lees samenvatting

4. Otmars zonen

Auteur: Peter Buwalda
Lees samenvatting

5. Ik wil met je mee!

Auteur: Jill Mansell
Lees samenvatting

6.Wees onzichtbaar

Auteur: Murat Isik
Lees samenvatting
Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Geef een reactie

Thema door Anders Norén