Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Slank door de overgang

Auteur: Ria Kamella

Slank door de overgang is een boek dat je niet snel tussen dieet en voeding op mijn website zou verwachten. En juist dat is het probleem bij veel andere websites.

Mensen die geïnteresseerd zijn in dit boek kunnen daarom nergens een goede samenvatting over Slank door de overgang lezen. Er staan weliswaar enkele reviews online. Maar een samenvatting is ver te zoeken.

Daarom ben ik in dit boek gedoken en schreef ik een samenvatting over Slank door de overgang. Ben jij benieuwd of dit boek iets voor jou is? Lees dan snel verder!

Slank door de overgang samenvatting (dieet)

Voordat je verder leest, wil ik je eerst duidelijk maken dat Slank door de overgang niet zomaar een boek is. Het is een compleet dieet. Ria Kamelle, de schrijfster van het boek, noemt dit boek het enige programma dat zich volledig richt op vrouwen in de overgang.

Om nog specifieker te zijn, beweert Ria Kamelaar zelfs dat dit het enige programma is dat zich op vetverbranding binnen deze leeftijdsgroep richt. Een behoorlijke uitspraak die Ria natuurlijk wel waar moet kunnen maken.

Voor vrouwen in de overgang is het ongelofelijk lastig om een lichaam te bereiken waar ze tevreden mee kunnen zijn. Een strakke buik is vaak al jaren verleden tijd.

Vrouw meet buik met een lint

Het zelfvertrouwen daalt hierdoor wat ook niet bijdraagt aan een sneller resultaat. Daarom pakt Kamelaar het afvallen en verbranden van overtollig vet vanaf het begin aan.

Behalve met het trainen van het lichaam worden dus ook zaken als zelfvertrouwen en je eigen zelfbeeld besproken. Lastige maar belangrijke onderwerpen die in een boek als Slank door de overgang toch echt ter sprake moeten komen.

Nadat de eerste twee hoofdstukken doorgenomen zijn zullen lezers merken dat Kamelaar vrij vlot overgaat op recepten en oefeningen. Voor menig lezer zal dit zelfs te snel zijn, omdat het mentale deel vrij kort besproken wordt.

Mijn persoonlijke advies is dan ook om dit boek uit voeding en dieet te combineren met een boek dat zich meer richt op persoonlijke ontwikkeling. Slank door de overgang komt simpelweg tekort als het om het mentale deel gaat.

Dat wil niet zeggen dat de oefeningen en recepten uit Slank door de overgang niet goed zijn. Integendeel zelfs. Een van de redenen om dit boek te kopen zijn juist deze onderdelen. De vele recepten die dit boek rijk zijn, helpen vrouwen in de overgang met het voorkomen van een calorieoverschot.

Kamelaar heeft hierbij slim gekozen om de recepten eerst te bespreken om deze vervolgens op te volgen met de oefeningen. Ze geeft meermaals aan dat het realiseren van een gezond en verantwoord voedingspatroon het belangrijkst is. Pas als dat op orde is, kan je overgaan op de oefeningen.

Veel lezers geven het boek een voldoende, maar vaak ook niet meer. Dit komt onder andere doordat veel van de recepten simpel zijn en niet altijd tot de gewenste resultaten leiden.

Zoals je mogelijk al meerdere keren in deze samenvatting ontdekt hebt, zijn de meningen over Slank door de overgang sterk verdeeld.


Wat zeggen anderen over Slank over de Overgang?
Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén