Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Stap in je Grootsheid

Tony Robbins
Auteur: Tony Robbins

Tony Robbins is op dit moment misschien wel de bekendste spreker van deze generatie. Zijn talks zijn te zien op vrijwel ieder kanaal, van Netflix tot YouTube. Een kaartje voor een seminar van Tony Robbins bemachtigen? Dan moet je snel zijn.

Want vaak zijn de seminars binnen enkele uren al compleet uitverkocht. Zijn boek Stap in je Grootsheid ging net zo snel over de toonbank. Zo snel als dit boek een bestseller werd, hadden we in de wereld van persoonlijke ontwikkeling nog niet gezien.

Als een van zijn eerste boeken is Stap in je Grootsheid de opstap geweest naar het grote publiek. Twee van zijn uitspraken, zijn nog altijd onderdeel van de cursussen die hij geeft;

- Er is geen reden in de wereld om je slecht te voelen. De enige reden die er kan zijn, dat ben je zelf. Jouw eigen mindset is wat je in de weg kan zitten. En jij bent ook de enige die er wat aan kan doen.
- Wat is jouw excuus om je slecht te voelen? Wat is jouw excuus om je weer goed te voelen?

Het zijn twee open deuren die de lezer in een vroeg stadium al aan het denken zetten. Stap in je Grootsheid pakt je vast en laat je past los als het boek uit is. Met tientallen van dit soort ‘open deuren’ probeert Tony Robbins je te inspireren om meer uit jezelf te halen.

Je moet volgens Robbins niet blijven zitten met problemen. Je moet ze erkennen, accepteren en verdergaan. Stilstaan is namelijk dodelijk.

Thema door Anders Norén