Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Stap uit je eenzaamheid

Kyra Asatryan
Auteur: Kyra Asatryan

Met Stap uit je Eenzaamheid pakt Kyra Asatryan een onderwerp dat op dit moment wel heel actueel is. We worden steeds individualistischer, waardoor we ons ook eenzamer voelen dan ooit.

Het lijkt erop alsof we liever dingen alleen doen terwijl dat ons helemaal niet gelukkiger maakt. Dat terwijl je zou denken dat als we iets alleen doen we dat willen omdat ons dat juist wel gelukkiger zou maken.

Kyra Asatryan laat in Stap uit je Eenzaamheid zien dat we dit moeten vermijden. Het is volgens haar een grote stap. Maar wel een die je naar een route brengt waar je gelukkig van wordt.

Je kunt je namelijk ook alleen voelen als je eigenlijk helemaal niet alleen bent. Omringt door familie, een partner of vrienden kunnen we ons verschrikkelijk eenzaam voelen. Omdat we het lastig vinden om het gezelschap te waarderen, genieten we hier nauwelijks van.

Het doel van Kyra Asatryan? Jou diepgaande relaties leren te creëren en onderhouden. Deze relaties zijn zoveel waard dat jij je nooit meer eenzaam hoeft te voelen.

We kunnen ons eenzaam voelen binnen een gezelschap als we ons niet begrepen voelen. Maar ook als we het idee hebben dat we niet de erkenning krijgen die we misschien wel verdienen.

De obstakels van het dagelijkse leven moeten besproken kunnen worden met een naaste. Iemand die je begrijpt en je probeert te helpen verder te komen. Als dat niet kan, dan komt de eenzaamheid vanzelf. Zelfs als jij op ieder moment omringt bent met vrienden en familie.

Stap uit je Eenzaamheid pakt op praktische wijze eenzaamheid aan waarmee de handvaten worden gegeven om ook echt uit je eenzaamheid te stappen. Door haar eigen ervaring als relatiecoach, laat Kyra Asatryan hoe dit voor iedereen mogelijk is. Lessen om jezelf weer verbonden te voelen met anderen.

Thema door Anders Norén