Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Stilzitten als een kikker

Eline Snel
Auteur: Eline Snel

Mindfulness voor kinderen, het bestaat echt! Eline Snel schreef als een van de eerste mindfulness experts een boek dat zich met mindfulness uitsluitend op kinderen richt.

In mijn samenvatting staan onze kleine helden centraal, want dat zijn de hoofdrolspelers van Stilzitten als een kikker.

Eline Snel ziet goed in dat kinderen het tegenwoordig steeds drukker hebben. Net als hun nog drukkere ouders. Ze slapen slechter, piekeren veel en ze zijn bovendien snel afgeleid.

Op school maar ook thuis. Met Stilzitten als een kikker wil Eline Snel deze kinderen de rust geven waardoor ze meer kunnen genieten van het leven dat voor ze ligt.

Dit doet Snel niet alleen met tekst, want daar krijgen kinderen binnen korte tijd al genoeg van. Een boek dat voor kinderen is, moet namelijk wel voldoende voorzien zijn van vrolijk materiaal. En daar is de bijgeleverde CD voor.

Waar de vele afbeeldingen wat somber overkomen, is de CD vrolijk en enthousiast opgenomen. De vele oefeningen en verhalen uit de CD zijn leuk om te volgen.

Alhoewel de CD niet helemaal geweldig is opgenomen, willen we Eline Snel een hart onder de riem steken om vooral op deze voet door te gaan. Tal van leuke verhalen en spannende oefeningen zijn te volgen door de CD van begin tot eind te luisteren.

Je kunt al raden welke oefening uit deze samenvatting het meest bij de lezers in trek is: Stilzitten als een kikker! Deze oefening komt het meest terug en bevat alles wat de strekking van dit boek is.

Het vermogen om af en toe als een kikker stil te zitten, laat ons meer genieten van dat wat er om ons heen is. Ook als kind.

stil zitten als een kikker

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén