Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Vitaal en Gezond Zwanger

Auteur: Judith Rolf

Judith Rolf is een onbekende naam in de Dieet en Voeding wereld. Met haar boek Vitaal en Gezond Zwanger spreekt ze echter een groeiende groep vrouwen aan die op een verantwoorde manier slank wil blijven tijdens de zwangerschap.

Op veel fora en binnen veel Facebookgroepen is Judith Rolf dan ook een naam die ik steeds vaker voorbij zie komen. Als schrijfster van Puur en Fit, een bedrijf dat gezondheidsproducten verkoopt, mocht ze deze titel uitbrengen.

De doelgroep van Vitaal en Gezond Zwanger is duidelijk: zwangere vrouwen die overtollig vet willen voorkomen en gezond uit de zwangerschap willen komen.

Samenvatting over Vitaal en Gezond Zwanger

Blije zwangervrouw zit op de bak diet

Met een kleine 80 pagina’s is Vitaal en Gezond Zwanger geen boek waar je lang mee bezig bent. Voor zwangere vrouwen is dat ook niet nodig, de negen maanden zwangerschap zijn namelijk al lang genoeg.

Het boek is verrassend to-the-point en dat is verfrissend in een tijd waar juist veel te lange boeken de overhand hebben.

De speerpunten van het boek richten zich vooral op de volgende doelen;

  • De conditie behouden tijdens en na de zwangerschap
  • Overtollig vet voorkomen
  • Zwangerschapskwaaltjes verminderen
  • Minder moe zijn

Het zijn alle vier doelen die onmogelijk lijken om te realiseren. Toch zijn de vroege ervaringen met Vitaal en Gezond Zwanger positief en kan dit misschien wel een boek zijn die wel in staat is om vrouwen hierbij te helpen.

Een van de redenen waarom een groot deel van de lezers positief is, heeft te maken met de praktische invulling van Vitaal en Gezond Zwanger. Judith Rolf heeft als moeder goed begrepen hoe belangrijk het is om praktische stappen te krijgen om ook echt de bovenstaande doelen te kunnen bereiken.

Dit doet ze door concrete stappenplannen toe te voegen waarmee gewenste resultaten bereikt kunnen worden. Zo gaat ze dieper in op wat je wel mag eten en wat niet. Wat zorgt ervoor dat je gezond kunt bevallen?

Wat laat jouw lichaam optimaal reageren op de al vaak heftige zwangerschap? Maar ook concrete tips om de bekende zwangerschapskwalen te verminderen of zelfs te voorkomen.

Waar veel boeken geen praktische tips durven te geven, komt Vitaal en Gezond Zwanger met praktische stappenplannen om energieker en fitter zwanger te zijn. Ze geven je de richtlijnen om als vrouw op verantwoorde wijze met de zwangerschap om te gaan.

Dit door gezond te eten, te bewegen en vooral te genieten van dat wat in je zit. Doordat je precies weet wat je wel en niet mag eten, voorkom je dat je overtollig vet aanmaakt en je lichaamsgewicht hierdoor toeneemt.

De recensies van Vitaal en Gezond Zwanger zijn over het algemeen zeer positief, wat zonder twijfel met de indeling van het boek te maken heeft.

Veel vrouwen waarderen de manier waarop Judith Rolf haar eigen ervaringen gebruikt om de lezer te laten zien hoe op een praktische manier een ‘slank’ lichaam in stand kan worden gehouden.

Wat andere zeggen over Judith Rolf aanpak


Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén