Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Work Hard, Play Hard

Parijs, Amsterdam en Rotterdam binnen 24 uur tijd. Danique Bossers reisde maandenlang heen en weer om haar bedrijf alles te geven wat ze had.

Want met een piepklein budget moet en zou Danique van MostWanted een succes maken. En dat lukte haar, want met amper twintig jaar slaagde ze erin van de webshop MostWanted een omzetkanon te bouwen.

Met een klein assortiment bloesjes en sieraden maakte ze slim gebruik van social media om haar merk te laten groeien. Als een van de eerste ondernemers ontdekte ze de kracht van influencer marketing, dat haar webshop naar een nog hoger niveau wist te tillen.

Ze gebruikte het sociale bereik van deze influencers om haar merk in een klap bekend te maken bij een publiek dat voor andere adverteerders lastig te bereiken was.

In Work Hard, Play Hard schrijft Danique Bossers hoe het haar is gelukt om de webshop MostWanted uit te laten groeien tot het bedrijf dat het nu is.

Met locaties in Amsterdam en Rotterdam, een sieradenlijn met goede vriendin Monica Geuze en tal van nieuwe ideeën heeft Danique een verhaal dat zich weet te onderscheiden van mening managementboek.

Het succes kwam Danique niet zomaar, want de vele tegenslagen hielden het succes lang tegen. Haar doorzettingskracht zijn een voorbeeld voor de beginnend én ervaren ondernemer. Of degene die droomt van het zelf opzetten van een business zoals Danique dat jaren geleden deed.

Volgens de lezers van Managementboek is dit een van de beste boeken van het afgelopen jaar, mede doordat het zo toepasbaar is voor deze tijd.

Iedere ondernemer kan leren van de vindingrijkheid van Danique Bossers, dat met haar eigenwijze aanpak ervoor heeft gezorgd dat ze van een kleine webshop een groot bedrijf heeft kunnen maken.

Thema door Anders Norén