Rijk leven

Motivatie-site voor succes

Yoga Anatomie

Leslie KaminoffL

Auteur: Leslie Kaminoff 

Leslie Kaminoff heeft met Yoga Anatomie de afgelopen twaalf maanden de yoga wereld op zijn kop gezet. Een enorme groep yoga-liefhebbers heeft kunnen proeven aan de kennis van Leslie, dat met haar zienswijze op een compleet andere manier over yoga denkt.

Yoga is namelijk de absolute belichaming van body en mind. Het is een van de weinige sportieve activiteiten dat in staat is om én het lichaam én de geest te trainen. Dat Yoga Anatomie zo’n hit is, is dan ook niet lastig te verklaren. Mijn Yoga Anatomie samenvatting laat jou zien wat dit boek zo interessant maakt.

Laat ik vooropstellen dat Yoga Anatomie een behoorlijk pittig boek is. Het is niet bang om op de materie in te gaan, mede doordat het geschreven is door twee leren in de anatomie. Beide schrijfsters hadden het doel om een boek te schrijven waar andere yoga boeken op gebaseerd kunnen worden.

Een stevige basis met een wetenschappelijke achtergrond. Als we terugkijken op wat Leslie Kaminoff en Amy Matthews met Yoga Anatomie hebben weten te bereiken, is dit absoluut gelukt.

Het boek begint met het bespreken van de principes en structuren achter yoga. Niet de invloed op de geest maar juist op het lichaam. Van het beheersen van de ademhaling tot de omwentelingen en staande houdingen dat ons lichaam met yoga dient te maken.

Amy Matthews met Lesie Kaminoff precies zien hoe je spieren hierop reageren en welke bewegingen je helpen deze groepen nog beter te activeren. Door vervolgens ook jouw ademhaling hierop aan te passen, slaag je erin om optimaal te presteren.

Je haalt met de informatie uit Yoga Anatomie het maximale uit jouw dagelijkse yoga sessie. Niet alleen voor de geest maar ook het lichaam.

Yoga Anatomie

Koop bij bol.com

reviews-five-stars
Reviews

 

Doe je ook mee!
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Honderden lezers volgen onze blog-updates. Schrijf je in en ontdekt het postieve kant van je leven!
Je gegevens worden vertrouwelijk behandeld en niet aan derden verstrekt.
Powered by Optin Forms

Thema door Anders Norén